EN | NL

7 SHOWS, 3 DAGEN & 10 TICKETS

Het Tropicana Fest vindt weer plaats in april 2023. Het Tropicana Fest heeft verschillende shows (tijdsloten), verdeeld over 3 dagen. Bestel hier je tickets voor jouw favoriete show. Tijdens elke show is zowel visuele kunst te bewonderen (inclusief de unieke Meet You At The Fest Challenge) als een optreden van een unieke Rotterdamse muzikale act. Haal een drankje bij de BlueCity Bar, loop lekker rond en geniet van de kunst & muziek.

Er zijn dagkaarten en Fest-kaarten beschikbaar voor de bezoekers die de hele dag of zelfs het hele evenement mee willen maken. Wij bieden de bezoeker de mogelijkheid om te betalen op basis van pay what it's worth: hierbij staat het je vrij om ons festival te ondersteunen door bij het bestellen meer te betalen dan de minimum prijs*. De extra inkomsten gaan dan naar de desbetreffende artiest van je show.

Als extra aanvulling op je ticket kun je een rondleiding door BlueCity boeken: ontdek het indrukwekkende verhaal van BlueCity, de geschiedenis en de huidige status van het pand en leer meer over de circulaire ondernemers die binnen BlueCity opereren (45 mins, gaat door vanaf 6 personen). Ook kun je ‘Priya’s Lunchbox’ bestellen, bestaande uit met 2 vegan Surinaamse broodjes en een fritz-kola naar keuze.

Heb je vragen over jouw bestelling? Neem dan contact op met ons via tropicanafest@guusbok.nl.