EN | NL

BLUECITY

Het Tropicana Fest wordt gehouden in BlueCity (ook wel bekend als het voormalige Tropicana zwembad). BlueCity gelooft in en werkt aan een circulaire toekomst. We nodigen iedereen uit om met het OV, lopend of met de fiets te komen. De auto parkeren is daarbij goed mogelijk op het terrein of langs de boulevard (vrijdag vanaf 18:00 en in het weekend gratis. Check voor de zekerheid de parkeerautomaat of dit nog steeds klopt).

De locatie is overdekt, maar heeft veel overeenkomsten met een buitenlocatie. De temperatuur binnen hangt af van het weer. Als het buiten koud is, is het binnen koud. Als het buiten heet is, kan het binnen ook tropisch warm worden. Het was immers een tropisch zwembad. Houd hier dus rekening met hoe je je kleed.

Om publieksstromen te kunnen beheersen is er gekozen voor tickets voor een tijdslot, met een maximum van 180 man publiek per tijdslot. Ook zal er op sommige paden in de lokatie éénrichtingsverkeer van toepassing zijn. De koepel zal sowieso opengezet worden voor ventilatie-doeleinden.

De ingang vind je bij de deur bovenaan de ovale trappen, halverwege de het gebouw. Hier staat ook een grote banner van het Tropicana Fest.

Let op: de locatie is op dit moment nog niet goed toegankelijk voor rolstoelgangers. Hopelijk verandert dit in de toekomst.

Er zijn toiletten. Je vindt ze links van de ingang.

BlueCity
Maasboulevard 100
3063 NS
Rotterdam

Voor en na uw bezoek kun je een drankje of lunch halen bij één van de vele leuke tentjes in de buurt, denk aan Aloha, Brasserie Kaat Mossel, YOLO of Locus Publicus. Voor een verblijf tussen de festivaldagen door bevelen wij The Student Hotel Rotterdam aan.

CONTACT

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met

Tickets / info: info@neonfoundation.net

Pers / boekingen: tropicanafest@guusbok.nl